Isolatie

Heeft u advies nodig over de talrijke mogelijkheden? Geef ons dan een seintje en we bespreken met u eerst rustig het aanbod.

Door de steeds hogere energieprijzen zijn wij genoodzaakt dit ergens te recupereren. Van alle energiebesparende maatregelen is het isoleren van het dak ongetwijfeld één van de meest rendabele ingrepen. Aangezien warmte stijgt, kan er maar liefst 30% van de warmte verloren gaan wanneer er geen dakisolatie geplaatst is. Bekijk ook op onze andere pagina de Vlaamse isolatienorm voor woningen en huurwoningen.

Het isoleren van je dak biedt heel wat voordelen! Zo bespaar je niet alleen op je energiefactuur, het zorgt ook voor een betere leefomgeving. Er zullen minder temperatuurschommelingen aanwezig zijn in de woning en tijdens de warme zomermaanden zal het ook veel frisser aanvoelen in huis.

Dakisolatie geeft ook andere positieve meerwaarden aan je leefomgeving. Niet enkel op thermische eigenschappen, maar het geeft ook een grote akoestische meerwaarde. Drukke straten, lawaaierige buren en vliegtuigen, treinen kunnen je zo een lawaaihinder geven en zo drastisch naar beneden halen. Een investering in isolatie brengt ook geld op, een gemiddeld gezin verdient de kosten van de dakisolatie terug op minder dan 5 jaar.

Wij komen steeds eerst kijken welk type dak U heeft en welke mogelijkheden er zijn. Wij geven ook de nodige informatie in verband met mogelijke subsidies.
Bekijk hier de premies die verkrijgbaar zijn.