Platte daken

Heeft u advies nodig over de talrijke mogelijkheden? Geef ons dan een seintje en we bespreken met u eerst rustig het aanbod.

Platte daken, Derbigum asfalt - levensduur, UV bestendig met dubbele wapening- DUO Deboer SBS / TPO Kiest u voor VKJ Dakwerken dan gaat u voor een duurzame oplossing voor uw dakbedekking. Gelegd door stielmannen die een feeling hebben voor dakafwerking.

Ga voor een duurzame platdakafwerking

Het innovatieve EPDM Resitrix genaamd, is een robuuste gewapende EPDM en zorgt voor een betrouwbare afdichting. Deze kwalitatieve dakbescherming is een verstandige investering. Niet enkel krijgt u een verzekerende garantie. De materie is UV-bestendig. En de gemiddelde levensduur bedraagt maar liefst  60 jaar.

Alsook de dubbelgewapende polyesterroofing Derbigum genaamd is een topprodukt in het roofing gamma. Deze worden (zoals de foto hiernaast) mooi in hele banen geplaatst met koudlijm en de naden worden gevlamlast. Voordeel van de koudlijm is dat de dikte optimaal kan gebruikt worden en niet weggebrand word. Deze materie is ook UV-bestendig en perfect beloopbaar. Voor informatie over deze produkten kan U gerust kontakt opnemen met ons of een kijkje nemen bij de links.

Een specialist detecteerd vroegtijdig een lekkend dak

Enkel een specialist legt de verschillende banen minutieus naast elkaar, zodat de aansluiting perfect is. De naden van de banen moeten perfect zijn afgewerkt, ook aan de hoeken en rond aansluitingen. Anders kan er een vochtophoping tussen de lagen ontstaan. U hoort het al: roofing leggen is een stiel op zich. Roofing beschermt uw huis tegen regen. Zodra er scheuren en barsten in de de roofing komen, stijgt de kans op een lekkend dak. Controleer jaarlijks de staat van uw dak en verwijder tijdig bedekking van het dak met vuiligheid. Een laag groenafval op het dak maakt bij vriesweer uw dak namelijk poreuzer.

De voordelen van een wit dak

Met de witte derbigum asfalt bestrijdt u global warming. De witte acryl toplaag reflecteert zonnestralen die anders in het zwarte dak zouden dringen. Het resultaat: minder energieverbruik. Want in de zomer warmt u huis minder radicaal op door de hitte, zodat u geen airco nodig heeft. De oppervlaktemperatuur van het witte dak is door de lichtreflectie lager. Met een simpele ingreep draagt u uw steentje bij aan een beter milieu.